На Майдані мітингували прихильники "блокади Донбасу"

Понеділок, 13 березня 2017, 21:10

На Майдані Незалежності в понеділок увечері мітингували прихильники блокади торгівлі з окупованими територіями Донецької і Луганської областей.

Як передає Інтерфакс-Україна, на центральній площі столиці зібралося кілька сотень людей. Вони обурені діями силовиків щодо учасників блокади на Донбасі. Вимагають від влади звільнити затриманих і припинити торгівлю з окупованими територіями.

Перед присутніми виступали активісти, громадські діячі та лідери деяких політичних сил.

Один із виступаючих закликав присутніх прийти на Майдан у вівторок ввечері, якщо влада ніяк не відреагує на вимоги мітингувальників.

При цьому частина мітингувальників після завершення мітингу на Майдані рушила по Алеї Героїв Небесної Сотні і вул. Інститутській в напрямку урядового кварталу.

На перетині вул. Інститутській і вул. Банкової мітингувальники повернули в напрямку адміністрації президента України.

Після нетривалого мітингу біля кордону Нацгвардії, біля підходу до будівлі АП, учасники акції почали розходитися.

Раніше в СБУ заявляли, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО.

"Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи", - прокоментувала речник СБУ Олена Гітлянська заяву "Штабу блокади торгівлі з окупантами" про нібито штурм їхнього редуту на станції "Кривий Торець".

У повідомленні, опублікованому в Фейсбуці на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в понеділок, було зазначено, що редут на залізничній станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захопили співробітники СБУ та Корпусу оперативного раптового дії (КОРД) Національної поліції.

Згодом СБУ повідомила про затримання в зоні проведення антитерористичної операції 43 людей зі зброєю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування