Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "звільненому" на Донеччині потязі виявили розкрадання

Вівторок, 14 березня 2017, 12:29

Вантаж поїзда, звільненого в Щербинівці, розкрали, заявляє начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні представник "Укрзалізниці" після огляду звільненого з полону в Щербіновці тепловозу з вагонами повідомив про розкрадання вантажу та викрадення комплектуючих з "полоненого" потягу", – написав він у Facebook.

Аброськін запевнив, що правоохоронці повністю контролюють ситуацію.

"Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам. Закону в Україні бути", – заявив він.

Щербинівка – селище міського типу Донецької області, підпорядковане Торецькій міській раді, розташоване на правому березі річки Кривий Торець.

Напередодні, 13 березня, у штабі "блокади торгівлі з окупантами" заявили, що СБУ та спецпідрозділ поліції КОРД захопили їхній редут (укріплення для кругової оборони) на станції Кривий Торець. Потім затриманих там відпустили.

"Укрзалізниця" заявляє, що станом на 14 березня "рух вантажних поїздів з непідконтрольної території Донецької та Луганської областей на підконтрольну та зворотно через усі залізничні стики не здійснюється".

"Рух вантажних поїздів здійснюється лише в межах підконтрольної території України", – запевняє компанія.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування