Тимошенко назвала ранкові події в Раді тиском на депутатів

Середа, 15 березня 2017, 17:02

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що представники Нацполіції на засіданні Верховної Ради в середу здійснювали тиск на народних депутатів з метою дестабілізувати роботу парламенту.

Про це вона сказала під час прес-конференції у середу.

"У Верховну Раду України увірвалися представники Національної поліції, всупереч Конституції, закону, Регламенту намагалися там тиснути на депутатів і створювати інформаційну картинку на залежних від президента каналах телебачення, для того, щоб довести, що "торгівля на крові" - це добре", - сказала вона.

За словами Тимошенко, в Україні створена і функціонує "агресивна поліцейська держава".

"Ми вважаємо, що те, що сталося сьогодні у Верховній Раді має ознаки... дестабілізації роботи парламенту, тиску на парламент, на опозицію, на громадянське суспільство, на Україну для досягнення своїх аморальних, приватних, корупційних цілей", - сказала Тимошенко.

Вона також зазначила, що фракція "Батьківщина" вимагатиме окремих розслідувань в парламенті і приведення до дисциплінарної відповідальності депутатів, зокрема з фракції "Народний фронт", які завели представників Нацполіціі в парламент.

Також Тимошенко заявила, що партія "Батьківщина" повністю підтримує "ветеранів АТО, учасників АТО, добровольців, які заблокували торгівлю на крові".

Як відомо, у Державній прикордонній службі України заявляють, що будь-які вантажні перевезення через лінію розмежування на Донбасі з 13.00 середи припинено.

У середу президент Петро Порошенко заявив, що виставить рахунки за збитки від блокади партіям "Самопоміч" та "Батьківщина".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...