Гройсман про Парасюка: Ці недоторкані не варті ні честі, ні совісті

Четвер, 16 березня 2017, 10:27

Прем’єр-міністр розкритикував дії народного депутата Володимира Парасюка під час конфлікту із поліцейськими на Донеччині.

Про це він заявив під час засідання уряду.

"Ці недоторкані, деякі, не варті ні честі, ні совісті, ні тих принципів, які для вас є сьогоденням вашого життя", - сказав Гройсман.

Він заявив, що народний депутат принижував силовиків.

"Уявіть собі стоять українські воїни, які стоять кожен день в АТО, які розуміють, що таке війна, які пройшли все: люстрації, все, що можливо було пройти, ходять на бойові операції, і під’їжджає особа, яка наділена недоторканністю і починає погрожувати і ображати", - сказав Гройсман.

Він розкритикував дії нардепа.

"Я дивився ці плівки, тут же принижує, тут же порушує закон, і тут же кричить: "Я народний депутат", - сказав Гросман і подякував правоохоронцям.

Як відомо, напередодні в Донецькій області відбулися одразу кілька конфліктів на блокпостах між поліцією Донеччини та учасниками блокади, серед яких був депутат Володимир Парасюк.

У вівторок ввечері Парасюк супроводжував колону волонтерів з Харкова, які планували приєднатися до блокади ОРДЛО, однак у Слов'янську їх зупинили озброєні правоохоронці. Там відбулося зіткнення.

Пізніше поліція затримала колону активістів "блокади Донбасу" близько 22 години в районі між Костянтинівкою і Краматорськом, зробивши попереджувальні постріли в повітря.

Серед "блокадників" був і нардеп Володимир Парасюк. Він кричав на поліцію і погрожував дістати кожного з них.

Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News