Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Садовий порадив Порошенку "не забувати, хто справжній ворог"

Четвер, 16 березня 2017, 12:18

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що президент Петро Порошенко хоче "перекласти на політичну партію "Самопоміч" наслідки російської окупації та фінансові втрати бенефеціарів торгівлі з ОРДЛО".

Так він прокоментував слова глави держави про "рахунок за наслідки блокади".

"Шаную рішення президента як глави держави та головнокомандувача і сподіваюсь, що бажання спихнути всі наслідки російської окупації, а також фінансові втрати бенефеціарів торгівлі з ОРДЛО на партію, яку я маю честь очолювати, не дозволить пану президенту забути, хто є справжнім ворогом та окупантом", – написав Садовий у Facebook.

Як відомо, 15 березня президент Петро Порошенко заявив, що виставить рахунки за збитки від блокади партіям "Самопоміч" та "Батьківщина".

Раніше Садовий заявляв, що прокуратура готує йому підозру у вчиненні кримінального злочину, однак не уточнив, у якій справі.

14 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що мера Львова можуть відсторонити від посади у випадку, якщо йому вручать підозру щодо недбалості зі смертельними випадками.

Крім цього був оприлюднений темник Адміністрації президента, в якому нардепам БПП пропонують публічно критикувати позицію Садового щодо акцій із блокування торгівлі з окупованими територіями.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...