Садовий скаржиться, що львівському сміттю закрили всі шляхи

П'ятниця, 17 березня 2017, 16:12

Мер Львова Андрій Садовий скаржиться, що держава закрила останній полігон, куди львівська влада могла вивозити тверді побутові відходи з міста.

Про це він пише 17 березня у своєму Facebook.

"Раніше доступ нам повністю закрила Львівська область, згодом всі інші області. Останній полігон, з яким була підписана угода – приватний у Покровську Донецької області. Сьогодні зранку подзвонив власник і сказав, що змушений розірвати угоду через тиск з боку державних структур. Сьогодні скликали комісію з надзвичайних ситуацій. Слідкуйте за новинами", – зазначив мер.

Водночас Садовий повідомив, що готується підписати угоду з французьскою компанією "Egis" на виготовлення проекту сучасного сміттєпереробного комплексу та коригування проекту рекультивації старого сміттєзвалища.

Раніше Садовий заявляв, що прокуратура готує йому підозру у вчиненні кримінального злочину, однак не уточнив, у якій справі.

14 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що мера Львова можуть відсторонити від посади у випадку, якщо йому вручать підозру щодо недбалості зі смертельними випадками.

Крім цього був оприлюднений темник Адміністрації президента, в якому нардепам БПП пропонують публічно критикувати позицію Садового щодо акцій із блокування торгівлі з окупованими територіями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...