Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Викрадення Гончаренка: суд залишив фігуранта справи в СІЗО

Понеділок, 20 березня 2017, 23:53

Апеляційний суд Одеської області розглянув і відхилив клопотання адвоката Пахарадіна Хасуєва, що представляє інтереси підсудного Олександра Кушнарьова - фігуранта кримінальної справи про викрадення нардепа Олексія Гончаренка.

Таке рішення прийняла в понеділок колегія суддів Апеляційного суду під головуванням Олега Гончарова, повідомляє "Укрінформ".

"Заслухавши доводи сторони захисту і звинувачення, колегія суддів постановила: залишити в силі ухвалу суду першої інстанції від 25 лютого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання підсудного Кушнарьова під вартою терміном 60 діб", - оголосив рішення суддя Гончаров.

 За словами прокурора Одеської облпрокуратури Сергія Зубаря, "слідство вважає, що підсудний Кушнарьов в разі звільнення з-під варти може сховатися й уникнути покарання за інкриміновані злочини. Крім того, тривають пошуки видрукованої продукції антиукраїнського змісту, яку група підсудних мала намір поширити, а зараз хтось з арештантів може її знищити після виходу з СІЗО. З урахуванням цієї та інших обставин справи вважаємо обґрунтованою міру запобіжного західу, яку обрав стосовно Кушнарьова Приморський райсуд Одеси".

У свою чергу, адвокат Хасуєв наполягав, щоб суд обрав запобіжний захід Кушнарьову у вигляді домашего арешту.

Однак колегія суддів, яка протягом чотирьох годин заслуховувала позиції сторін, відхилила доводи адвоката, тому протягом березня-квітня Кушнарьов буде перебувати під вартою.

Як відомо, 23 лютого стало відомо про зникнення заступника глави парламентської фракції "Блоку Петра Порошенка" народного депутата Олексія Гончаренка.

Нардеп назвав своє викрадення спецоперацієюВ організації викрадення підозрюється депутат Лиманської районної ради Одеської області батько загиблого 2 травня 2014 в Одесі лідера Антимайдану Геннадія Кушнарьова.

 24 лютого було офіційно оголошено про підозру трьом чоловікам, затриманим за підозрою в організації викрадення Гончаренка і намір завдати йому тяжке каліцтво. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування