У штабі АТО підтвердили втрати за добу: 3 загиблих, 9 поранених

Вівторок, 21 березня 2017, 11:52

За добу в зоні проведення антитерористичної операції 3 українських військових загинули, 9 отримали поранення і травми.

Про це на брифінгу у середу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За добу, що минула, внаслідок бойових дій на жаль, сили АТО зазнали втрат: троє наших бійців загинули, дев'ятеро зазнали поранень і травм. Здебільшого ці втрати припадають на маріупольський напрямок", – сказав полковник.

Мотузяник також повідомив подробиці бойових дій у Водяному, що на схід від Маріуполя, де 20 березня було найгарячіше.

"На цих рубежах учора відбулося бойове зіткнення між силами АТО і противником. Також наші позиції та житлові квартали Водяного пережили кількагодинні потужні ворожі обстріли", – розповів полковник.

"Вранці дві диверсійно-розвідувальні групи чисельністю до 20 осіб кожна атакували 2 наші опорні пункти, висунувшися з боку Саханки. Їх напад успішно відбили ЗСУ, окупанти відступили. Пізніше намагаючись вирівняти становище, окупанти відкрили масований вогонь з усіх наявних у них видів важкої зброї", – зазначив Мотузяник.

За його словами, противник випустив 50 мін, по 40 артилерійських снарядів калібром 122 і 152 міліметри, а також 65 реактивних боєприпасів із "Градів".

"Один із обстрілів із "Градів" влучив безпосередньо у селище Водяне, що зафіксувала камера спостереження", – додав полковник.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування