НАЗК звинувачує главу ЦПК у адмінпорушенні

Вівторок, 21 березня 2017, 18:17

Національне агентство запобігання корупції повідомило главу Центру протидії корупції Дарію Каленюк про вчинення адмінправопорушення.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала глава ЦПК Дарія Каленюк.

"НАЗК впіймало чергову "велику рибу" - на цей раз Корчак Наталія власноручно готує адмінпротокол мені", - написала вона.

За її словами НАЗК направило запит до ЦПК, щоб ті надали документи щодо сплати 9841 грн 31 копійки нардепу Сергію Лещенку за прочитання лекції про український олігархат.

Каленюк зазначила, що з січня цю інформацію намагався отримати директор департаменту НАЗК Олександр Писаренко.

"Ми пообіцяли документи надати, якщо пан Писаренко виконає норми закону і підтвердить свої повноваження запитувати у нас таку інформацію. За законом такі повноваження є у членів НАЗК, а не у інших працівників", - написала вона.

"Так от, тепер запит до нас надати документи щодо сплати 9841 грн 31 копійки Лещенку підписала сама Наталя Корчак, але принагідно повідомила мене про скоєння адміністративного правопорушення і запросила до НАЗК з паспортом, щоб скласти адмінпротокол проти мене", - написала Каленюк.

Як відомо, 17 січня стало відомо, що НАЗК перевіряє Лещенка на сумісництво та конфлікт інтересів. НАЗК звернулось з приводу інформації про контракт Лещенка, за яким він отримав 9 тисяч гривень за лекції у Києво-Могилянській Академії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування