Сміття зі Львова вивезуть протягом тижня - ОДА

Вівторок, 21 березня 2017, 21:48

Тверді побутові відходи зі Львова буде вивезено протягом п’яти-семи днів.

Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

"Комісія ухвалила рішення, аналогічне рішенню, ухваленому в січні поточного року. Тобто ми беремо на себе вивезення накопичених відходів зі Львова", - сказав він на брифінгу за результатами засідання Львівської обласної комісії з питань надзвичайних ситуацій у вівторок.

За його словами, влада області й уряд знову "приберуть місто, підметуть і чистим передадуть його назад Львівській міськраді".

Водночас він висловив упевненість, що в майбутньому такі ситуації не повторяться.

Голова Львівської обладміністрації розповів, що дав доручення директорові департаменту житлово-комунального господарства до кінця дня провести переговори з перевізниками та керівниками міськрад, щоб підписати відповідні договори.

Як повідомлялося, міський голова Львова Садовий заявив, що місто перебуває у сміттєвій блокаді - перевізникам заважають вивозити відходи, а керівництво полігонів у країні "під тиском відмовляється приймати відходи зі Львова".

За даними міської влади, з деяких контейнерних майданчиків сміття не вивозили протягом місяця. Уранці 21 березня переповненими залишалися 454 із 1237 контейнерних майданчиків.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування