Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко натякнув, що кілер готувався до подвійного вбивства

Четвер, 23 березня 2017, 14:42

Екс-депутат Державної думи Російської Федерації Денис Вороненков у четвер мав давати свідчення у військового прокурора і в момент вбивства з ним попередньо мала бути дружина.

Про це сказав під час брифінгу генпрокурор Юрій Луценко.

"Саме сьогодні (четвер – ред.) він мав давати свідчення у військового прокурора, Кравченка, і вони переписувалися есемесками про те що він запізнюється", - сказав він.

"Покійний призначив зустріч пану Пономарьову, з якої мав вирушати на допит до військового прокурора Кравченка. Слідство буде з'ясовувати його пересування до того", - сказав Луценко.

За словами Луценка, кілер знав, де чекати Вороненкова.

"Ключовою є попередня зустріч, до "Прем'єр Паласу", і перед цим. Весь сьогоднішній графік буде перевірено. Із таких подробиць можу сказати, що дружина лише дивом не пішла з ним", - сказав Луценко.

Водночас Ілля Пономарьов тут же додав, що "з великою вірогідністю вони очікували, що будуть обидва (Вороненков з дружиною – ред.), тому що вони завжди зустрічалися вдвох з Денисом і Машею. Скоріше за все передбачалося, що вони будуть вдвох".

Як відомо, кілер, який убив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, перебуває в критичному стані.

Вороненкова вбили у четвер, коли він виходив з готелю із своїм охоронцем. Невідомий відкрив по них вогонь. Охоронець поранений. Він зміг застосувати зброю у відповідь і поранив нападника. Кілер помер у лікарні.

Вороненков був свідком ГПУ у справі про зраду екс-президента Віктора Януковича.

Слідство розглядає пріоритетною версію дій Російської Федерації.

Читайте також "Довідка: Хто такий Вороненков і що він робив в Україні"

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування