Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Маккейн назвав вбивство Вороненкова російським терактом

П'ятниця, 24 березня 2017, 02:32

Сенатор-республіканець Джон Маккейн назвав вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова "ще одним актом безсоромного державного тероризму Росії".

Про це йдеться в повідомленні на сайті політика, передає Укрінформ.

"Під час ще одного безсоромного акта державного тероризму Росії серед білого дня в Києві був убитий депутат Денис Вороненков. Жахливий злочин є продовження кампанії в стилі КДБ із залякування всіх, хто знаходиться в опозиції до тирана Володимира Путіна", - написав Маккейн.

Сенатор зазначив, що Вороненков виступав проти режиму Путіна та його незаконного вторгнення в Україну. Він також надавав допомогу прокуратурі у справі про держзраду екс-президента України і "маріонетки Путіна Віктора Януковича".

"На жаль, Денис Вороненков став ще однією людиною, яка, як і Сергій Магнітський та Борис Нємцов, заплатила життям за те, що говорила правду в путінській Росії", - заявив Маккейн.

Вороненкова вбили у четвер, коли він виходив з готелю із своїм охоронцем. Невідомий відкрив по них вогонь. Охоронець поранений. Він зміг застосувати зброю у відповідь і поранив нападника.

Убивця екс-депутата Держдуми помер у лікарні.

Вороненков був свідком ГПУ у справі про зраду екс-президента Віктора Януковича.

Слідство розглядає пріоритетною версію дій Російської Федерації.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що екс-депутат Державної Думи РФ Денис Вороненко був убитий агентом російських спецслужб, який проник в силові структури України.

Читайте також "Довідка: Хто такий Вороненков і що він робив в Україні"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування