Поліція шукає власників речей, знайдених у керівників поліції Шостки

Субота, 25 березня 2017, 16:58

Поліція просить відгукнутися справжніх господарів цінностей, виявлених при обшуках у керівників поліції міста Шостки Сумської області.

У повідомленні на сайті Нацполіції йдеться, що під час обшуків знайдено чимало цінностей та зброї, походження яких наразі встановлюється.

Поліція зазначає, що після оприлюднення інформації у ЗМІ до правоохоронців почали надходити повідомлення від мешканців різних областей України, які упізнали на відео та фото свої речі, в минулому вилучені у них працівниками Шосткинського відділу поліції.

"Тож, з метою встановлення справжніх господарів цих речових доказів та обставин, за яких їх привласнили затримані, просимо звертатися за контактним номером телефону УВБ у Сумській області ДВБ Національної поліції України 068-348-46-04", - йдеться в повідомленні.

22 березня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що у начальника Шосткинського відділу поліції під час обшуку виявили тисячі доларів, золото, вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. 

Розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей. Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування