Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Білорусі затримали двох озброєних росіян з українським прапором

Субота, 25 березня 2017, 23:30

У Білорусі були затримані двоє озброєних громадян Російської Федерації, у яких виявився прапор України.

Про це повідомляє БЕЛТА.

"24 березня о 16.00 поблизу села Жуково Могильовського району співробітниками відділу Департаменту охорони Ленінського району Могильова на автодорозі затримано автомобіль" Лада Гранта ", в якому перебували  двоє громадян Російської Федерації, жителів Брянська. Обидва 1992 року народження, працівники заводу "Кремній Ел", - йдеться в повідомленні.

 

В автомобілі вони перевозили два пневматичні пістолети, два сигнально-шумових пістолети, дві портативні радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером "Блискавка", п'ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї, газовий балон для газової зброї, 12 набоїв калібру 5,6 мм до сигнально-шумової зброї, прогумовану металеву палицю з шипами, а також світловідбивний жилет ДПС, жезл, куртку з розпізнавальними знаками "МНС РФ", три шапочки з прорізами для очей "балаклава", два комплекти захисного екіпірування мотоцикліста.

При цьому у затриманих був з собою прапор України.

 
 

За словами затриманих, вони їхали з Брянська в Брест на екскурсію. Молоді люди доставлені в Могилевський РВВС для розгляду.

Як повідомлялося, 25 березня в Білорусі планувалось проведення акцій до Дня Волі, який цьогоріч співпав з протестами, що тривають понад місяць через так званий "податок на дармоїдів". Спроба провести акцію в Мінську завершилась масовими затриманнями.

Як повідомляло видання Tut.by, за оцінками правозахисників, відомо приблизно про 630 затриманих під час акції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування