Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балаклії ще відбуваються одиночні вибухи

Неділя, 26 березня 2017, 10:15

Станом на 7 ранку 26 березня на технічній території арсеналу у м. Балаклія Харківської області спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, протягом 25 березня пожеж на території м. Балаклія та прилеглих населених пунктів не зафіксовано.

Газопостачання у місті Балаклія відключено.

По станції Балаклія 25 березня відновлено рух залізничного транспорту. Закрито повітряний простір на відстані 40 км від місця події.

Піротехнічні підрозділи ДСНС здійснюють очищення території м. Балаклія та Балаклійського району від вибухонебезпечних предметів та залишків боєприпасів.

Повністю очищено 5 секторів міста (2 сектори протягом 25 березня).

Всього з початку робіт вилучено 820 вибухонебезпечних предметів.

Місцевими органами влади організовано одноразове гаряче харчування мешканців селища Нафтовик. Крім цього здійснюється роздача продуктових наборів постраждалому населенню у двох стаціонарних пунктах видачі гуманітарної допомоги. Організовано роботу пересувного пункту роздачі адресної гуманітарної допомоги. Всього видано 900 продуктових наборів.

Як відомо, пожежа на арсеналі у Балаклії з подальшими вибухами боєприпасів почалася в ніч на 23 березня, близько 36 тисяч мешканців міста і довколишніх сіл евакуювали.

24 березня в Міноборони заявили, що пожежу на артскладах біля Балаклії повністю ліквідовано. Внаслідок НС поранено 3 особи, 1 особа загинула, ще 2 людини отримали порізи при розборі завалів будинку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування