Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп створив у Білому домі управління для зятя

Понеділок, 27 березня 2017, 13:42

Президент США Дональд Трамп планує призначити головою новоутвореного управління Білого дома з інновацій чоловіка своєї старшої дочки Джареда Кушнера.

Про це пише The Washington Post.

У статті йдеться, що нове управління починає працювати в понеділок, 27 березня. Його завдання - боротися з бюрократією в США та виконувати ключові передвиборні обіцянки Трампа шляхом використання ідей ділового світу.

"Усі американці, незалежно від політичних поглядів, бачать, як застій в уряді заважає його ефективному функціонуванню", - прокоментував необхідність нової державної інституції президент Дональд Трамп.

Кушнер говорить про своє нове управління як про "атакуючу команду", що буде вести агресивну політику, залучаючи до співпраці найкращих фахівців як всередині уряду, так і за його межами – у світі бізнесу.

Нагадаємо, 36-річний Кушнер вже займає посаду старшого радника в адміністрації Трампа. Він одружений на Іванці Трамп, старшій доньці американського президента. Кушнер також є власником девелоперської компанії і газети The New York Observer.

Як повідомлялося, в грудні 2016 року Кушнер та екс-радник Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн зустрічалися в російським послом в США Сергієм Кисляком. Мета перемовин - "встановити зв'язок між новою адміністрацією і російським урядом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування