ГПУ отримала доступ до дзвінків сина Пашинського в день конфлікту з Хімікусом

Середа, 29 березня 2017, 01:47

Печерський районний суд Києва надав Генеральній прокуратурі доступ до інформації про мобільні переговори сина депутата Верховної Ради Сергія Пашинського в день конфлікту з В'ячеславом Хімікусом.

Про це йдеться в ухвалі суду від 13 березня, передають "Українські Новини".

В ході слідства встановлено, що близько 17:30 в день конфлікту Пашинський спілкувався по мобільному телефону зі своїм сином, який також використовував мобільний телефон і дзвонив на певний номер.

"У зв'язку з необхідністю встановлення фактичного знаходження Пашинського й осіб, з якими він контактує, необхідно отримати інформацію про вхідні/вихідні з'єднання вищезгаданого абонента в період з 31.12.2016 по 01.01.2017", - сказано в рішенні суду.

Крім того, іншим своїм рішенням від 13 березня суд надав слідчим доступ до документів, що стали підставою для видачі Пашинському дозволу на зберігання нагородної зброї - пістолета Glock-19, і документів про проведення з ним інструктажу щодо правил поводження з вогнепальною зброєю.

Як відомо, 31 грудня в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу.

Під час конфлікту депутат вистрілив йому в стегно з пістолета Glock 19 калібром 9мм, який отримав у подарунок від Авакова.

Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові.

Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, стверджує інше.

3 січня Портнов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що його адвокати, зокрема Марина Паринова, будуть протистояти "цинічному і зухвалому господареві життя з Народного фронту, який стріляв у звичайного перехожого, і Національної поліції, яка взялася йому допомагати".

У лютому Печерський райсуд Києва визнав В'ячеслава Хімікуса потерпілим.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News