ЗМІ: Флінн і зять Трампа Кушнер зустрічалися з російським послом

П'ятниця, 3 березня 2017, 01:50

Екс-радник президента США Дональда Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн, а також зять Трампа - старший радник Джаред Кушнер в грудні 2016 року зустрічалися в російським послом в США Сергієм Кисляком.

Про це пише New York Times з посиланням на представників Білого дому.

За словами джерел, зустріч відбувалася в башті Trump Tower в Нью-Йорку, її мета - "встановити зв'язок між новою адміністрацією і російським урядом".

Відзначається, що частота і масштаби цих зустрічей залишаються неясними. Білий дім неодноразово намагався применшити будь-які зв'язки з Кисляком.

Газета зазначає, що контакти між перехідною адміністрацією та офіційними представниками інших країн є звичайними. Однак зараз такі зв'язки мають велике значення, так як ФБР розслідує втручання Росії у вибори в США.

Представник Білого дому Хоуп Хікс підтвердила, що Кушнер і Флінн зустрічалися в грудні з Кисляком. За її словами, зустріч тоді тривала 20 хвилин і з тих пір Кушнер більше не зустрічався з послом РФ.

Також Хікс заявила, що Кушнер провів зустрічі з представниками багатьох країн.

Нагадаємо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку увечері 13 лютого через скандал навколо контактів з Росією. Трамп призначив на цю посаду генерал-лейтенанта Макмастера.

Читайте також: Перша втрата Трампа на російському фронті: чому пішов у відставку радник президента з нацбезпеки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...