Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Швейцарія не заморожувала активи Януковича – лист

П'ятниця, 3 березня 2017, 11:04

Влада Швейцарії підтвердила, що в їхній країні немає заморожених рахунків чи активів на ім'я колишнього президента України Віктора Януковича.

Як повідомляє прес-секретар сина політика Олександра Юрій Кірасир, про це йдеться у листі від 1 березня 2017 року

 
 

9 грудня 2016 року Федеральна рада Швейцарії повідомила про своє рішення продовжити заморожування у Швейцарії всіх активів екс-президента Януковича й інших фізичних осіб із України, яких підозрюють у зв'язках із ним. Йшлося нібито про близько 70 млн швейцарських франків.

10 лютого 2017 року Кірасир спростував цю інформацію, пославшись на лист Федерального департаменту іноземних справ Швейцарії від 8 лютого, у якому підтверджувалася лише загальна вартість заморожених активів понад 20 людей у розмірі 70 млн франків.  

"Заходи щодо заморожування активів, прийняті Швейцарією, стосуються інших осіб, перерахованих у додатку до наказу про заморожування активів у зв'язку з Україною", – заявляє тепер Кірасир. 

За його словами, Віктор Федорович Янукович "завжди стверджував, що в нього немає банківських рахунків чи інших активів у Швейцарії чи в будь-якій іншій країні, крім України".

Лондонська юридична фірма Joseph Hage Aaronson LLP представляє інтереси Віктора й Олександра Януковичів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування