Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Насірову зробили операцію – адвокат

П'ятниця, 3 березня 2017, 12:52

Адвокат голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Олександр Мірошник заявляє, що його підзахисного прооперували.

Про це адвокат заявив у коментарі журналістам біля столичної лікарні "Феофанія", де перебуває Насіров, повідомляє УНІАН.

"Його прооперували. Зараз він перебуває без свідомості", – сказав адвокат.

При цьому він зазначив, що хвороба в Насірова була раніше, і вона не пов'язана з кримінальним переслідуванням.

Також адвокат учергове наголосив, що його підзахисному незаконним чином із порушенням норм Кримінального процесуального кодексу намагалися вручити підозру.

Як відомо, пізно ввечері 2 березня після серії обшуків, проведених співробітниками Національного антикорупційного бюро й Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в ГФС, детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру, хоча йому було зле.

Обшуки в Насірова вдома й на місці роботи закінчилися о 5 ранку.

Детективи НАБУ заявляють, що затримали Насірова. Вони чергують біля його палати в "Феофанії".

Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 КК України (зловживання службовим становищем, яке призвело до тяжких наслідків).

Слідство вважає, що Насіров впродовж 2015-2016 років в інтересах депутата Олександра Онищенка особисто доручив дати безпідставну розстрочку податкового боргу товариствам з обмеженою відповідальністю "Фірма "Хас", "Карпатнадраінвест" і "Надра Геоцентр" – і завдав державі збиток у майже 2 млрд грн.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура планує просити суд про утримання Насірова під вартою й відсторонення його від посади голови Фіскальної служби.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування