Свідок упізнав екс-"торнадівця" як убивцю поліцейських у Дніпрі

П'ятниця, 3 березня 2017, 13:39

У Центральному райсуді міста Дніпро свідок упізнав в Олександрі Пугачові людину, яка здійснила 8 пострілів у поліцейських та в його бік.

Про це стало відомо під час четвертого засідання суду у справі підозрюваного у вбивстві двох поліцейських, повідомляє 3 березня "Укрінформ".

Допит свідків у справі розпочався зі свідчень водія маршрутки Валерія Тімоніна, який намагався того дня перешкодити втечі зловмисника з місця злочину.

У залі засідання свідок підтвердив, що обвинувачений зробив близько 8 пострілів у патрульних поліцейських і в машину, в якій перебував свідок. Він упізнав обвинуваченого і підтвердив, що на лаві підсудних знаходиться той, хто стріляв.

Заслухали також родичів загиблих патрульних.

Матір загиблої патрульної Ольги Макаренко Надія Лещик у суді підтвердила наміри стягнути з обвинуваченого моральну шкоду в розмірі 3 мільйонів гривень у повному обсязі.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю.

Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримували вже у лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News