КПВВ "Станиця Луганська" перевантажений в 4 рази - Клименко

Четвер, 30 березня 2017, 05:29

Єдиний на Луганщині пункт перетину лінії розмежування КПВВ "Станиця Луганська" щоденно перетинає в 4 рази більше людей, аніж це передбачено його пропускною спроможністю.

Про це повідомив заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, передає Укрінформ.

"Коли відкривали КПВВ "Станиця Луганська", то планувалося, що за робочу зміну ним зможуть скористатися півтори-дві тисячі людей. На сьогодні встановлено рекорд - майже 8 тисяч. Це дуже велике навантаження на сам пункт пропуску. Ми максимально намагаємося створити комфортні умови для громадян, які планують скористатися пунктом пропуску "Станиця Луганська", - розповів Клименко.

Він також додав, що не було ще жодного дня, щоб не обстрілювали пункт пропуску "Станиця Луганська". А саме відсутність обстрілів є умовою Мінських домовленостей щодо розведення сил та засобів - сторони мають щонайменше 7 днів дотримуватися тиші.

В свою чергу начальник Луганського прикордонного загону Юрій Ковальчук повідомив про те, що режим роботи КПВВ продовжено до 19:30, а також збільшено кількість робочих місць до 16-ти, пропускна спроможність також збільшилася - з 1,5 тисячі до 7,5 тисячі осіб на добу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News