Доба в АТО: 69 обстрілів, бойовики били з забороненої зброї

П'ятниця, 31 березня 2017, 06:54

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 69 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. За минулу добу двоє українських військових загинули, ще дев'ять отримали поранення, чотири були травмовані.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Тут найгарячіше було в районі Луганського, захисників якого російсько-терористичні підрозділи обстрілювали з артилерії калібру 122мм, мінометів калібру 120 мм та 82, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

З мінометів калібру 120 мм і 82 мм бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Троїцького і Кам'янки. З танка терористи били по силам ЗСУ в Авдіївці, а з БМП - в районі Опитного. З гранатометів терористи відкривали вогонь поблизу Зайцевого, а з великокаліберних кулеметів - Невельського.

На Маріупольському напрямку з 82 мм мінометів бойовики обстрілювали українські позиції в районі Мар'їнки, Красногорівки і Павлопіля. З БМП сепаратисти відкривали вогонь по силах АТО в Мар'їнці та Широкиному.

З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь поблизу Водяного, Павлопіля, Мар'їнки і Красногорівки. Поблизу Новотроїцького активізували снайпери терористів.

На Луганському напрямку опорні пункти поблизу Троїцького бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм, а з мінометів калібру 82 мм били по українських позиціях під Новоолександрівкою. З гранатометів різних систем сепаратисти били по ЗСУ в Станиці Луганській, Троїцькому, Валуйському, Попасній і Новозванівці. З великокаліберного кулемета бойовики стріляли в районі Валуйського.

"Зважаючи на серйозну вогневу активність противника, українські військовослужбовці неодноразово відкривали вогонь у відповідь", - підкреслили в штабі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування