Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині затримали працівника донецької колонії, що їхав пожити до Києва

Неділя, 5 березня 2017, 11:23

На КПВВ Новотроїцьке на Донеччині поліція затримала працівника виправної колонії терористичної організації "ДНР".

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, донеччанин рухався у Київ до свого батька, однак під час перевірки на контрольному пункті пропуску поліцейські виявили документи, які підтверджують його участь у незаконних збройних формуваннях.

26-річний місцевий мешканець Донецька з грудня 2014 по червень 2015 року був "рядовим внутрішньої служби ДНР" і ніс службу на території Донецького слідчого ізолятору №5, який розташований по вулиці Кобозева.

Чоловік добровільно вступив в ряди бойовиків. Отримавши посаду молодшого інспектора по контролю за ув’язненими, форму та зброю, став працювати на бойовиків. Новобранець отримував зарплатню 8 тисяч рублів на місяць, однак через півроку він зрозумів, що цих коштів йому замало, тому чоловік покинув місце служби.

Весь час колишній бойовик перебував на території окупованого Донецька, а нещодавно, посварившись із дружиною, вирішив пожити у батька в Києві.

"Без всіляких підозр, взявши із собою трудову книжку та інші документи, у момент перетину КПВВ Новотроїцьке чоловік був затриманий поліцейськими спільно з батальйоном "Харків" та співробітниками прикордонної служби", - повідомили в поліції.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування