У Зайцевому від обстрілу бойовиків постраждала місцева мешканка

Неділя, 5 березня 2017, 12:22

У с.Зайцеве Донецької області внаслідок обстрілу бойовиків місцева жителька 1992 року народження отримала осколкові поранення.

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, подія трапилась в суботу зранку, коли жінка перебувала на власному подвір’ї.

Близько 14-ї години до Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено жінку із осколковими пораненнями лівого стегна та правого передпліччя.

Зараз потерпілій надається медична допомога. Поліція з’ясовує обставини події.

Попередня правова кваліфікація ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Поліція також повідомляє, що в Ясинуватському районі через нічний артобстріл згорів автомобіль.

Минулої доби близько 21 години вечора, бойовики обстріляли с. Новоселівка-1. В результаті артудару пошкоджено приватний будинок та знищено гараж, в якому перебував автомобіль місцевого мешканця. Господарі не постраждали, на місці працює поліція.

До працівників поліції, що несуть службу в додатковому відділенні поліції в Очеретино, звернувся 78-річний мешканець с. Новоселівка-1, який повідомив, що під час вчорашнього нічного обстрілу, прямим влученням снаряду у гараж, згорів його автомобіль марки ВАЗ-2101 та пошкоджено його будинок по вул. Мира. Уламками від снарядів у будинку вибиті вікна та посічений дах. Люди не постраждали лише завдяки щасливому випадку.

Наразі правоохоронці працюють у селі та обходять всі домівки, щоб задокументувати наслідки злочину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...