Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Насіров: Ані інфаркту, ані операції у мене не було

Понеділок, 6 березня 2017, 10:19

Усунений на час розслідування глава ДФС Роман Насіров заявив, що у нього був не інфаркт, а лише гіпертонічний криз, і що операцію йому не робили.

Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

"У мене був діагностований гіпертонічний криз та передінфарктний стан", - повідомив він.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, як пройшла операція, про яку заявляли його адвокати, Насіров сказав, що ніякого оперативного втручання не було. "Я не знаю, звідки з'явилася інформація про операцію", - заявив він.

"Мені було зроблено низку медичних маніпуляцій, деякі з них, напевно, можна вважати операцією. Але фактично це була низка дій, спрямованих на стабілізацію тиску і діяльності серця. У мене був передінфарктний стан. Те, що у мене інфаркт, я не говорив", - додав Насіров.

У той же час в іншому своєму інтерв'ю - виданню LB.ua - Насіров відмовився прямо відповідати на запитання про його самопочуття. "Я думаю, найкраще можуть прокоментувати лікарі", - сказав він.

Відсторонений голова фіскальної служби також повідомив, що до госпіталізації у лікарню вранці 2 березня він вже чув про плани НАБУ вручити йому підозру.

"Ще минулого тижня деякі журналісти запитували мене, чи я знаю і чи це правда, що мені збираються оголосити підозру. До останнього моменту навіть уявити не міг і повірити, що це може бути правдою, тому що знаю суть справи", - заявив Насиров.

Як повідомлялося, в ніч з 2 на 3 березня голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру прямо в палаті київської лікарні "Феофанія".

Після цього Насірова вивезли на ношах в кардіореанімацію. Лікарі сказали, що у нього діагностували інфаркт.

З березня адвокат голови ДФС Олександр Мірошник повідомив, що його підзахисного прооперували.

А вже 6 березня, перед засіданням суду про відвід судді у справі Насірова, він сам встав і пішов. Чиновник відмовився відповідати на питання журналістів з цього приводу, тільки сказав, що краще себе почуває.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування