Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ремонтники вирушили шукати причину знеструмлення Авдіївки

Понеділок, 6 березня 2017, 11:29

Ремонтні бригади вийшли для проведення візуального обстеження лінії електропередач в Авдіївці, аби знайти причину відсутності енергопостачання міста.

Про це повідомляє у Twitter прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

За їхніми даними, місце пошкодження лінії поки що не встановлено. Виконання аварійно-відновлювальних робіт в "сірій зоні" погоджене з СЦКК та штабом АТО.

"Аварійно-відновлювальні (ремонтні) роботи планується розпочати на двох ділянках, які знаходяться по різні боки від лінії розмежування", - розповіли в відомстві.

Щодо першої ділянки, виконання робіт планується на "ПЛ 110 кВ Макіївка – Авдіївський коксохімічний завод № 2 від ПС "Макіївська" (н.п. Землянки) до опори №102". Роботи будуть виконуватись вздовж траси повітряної лінії.

Друга ділянка – це "ПЛ 110 кВ Макіївка – Авдіївський коксохімічний завод № 2 від ПС "ГПП-1,2" (територія Авдіївського коксохімічного заводу) до опори № 102". Тут роботи будуть теж виконуватись вздовж траси повітряної лінії.

Як повідомлялося, зранку 6 березня бойовики знову обстрілюали прифронтову Авдіївку. Місто залишається без електрики.

За словами голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, як тільки надійде письмова гарантія припинення обстрілів від російської сторони в СЦКК, ремонтники вийдуть в район, знайдуть порив і відновлять ЛЕП.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що через обстріли 5 березня близько 16:50 сталося пошкодження високовольтної лінії 110 кВ поблизу Авдіївки, що призвело до припинення електропостачання міста та Донецької фільтрувальної станції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування