Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати хочуть від голови Солом'янського суду самоусунення

Вівторок, 7 березня 2017, 06:37
Депутати хочуть від голови Солом'янського суду самоусунення

Група народних депутатів планує передати в НАБУ заяву про порушення посадових обов'язків та самоусунення голови суду Солом'янського району Києва Людмили Шереметьєвої.

Про це повідомив народний депутат Сергій Лещенко на імпровізованому мітингу біля будівлі суду вночі в понеділок в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ми (депутати з групи "Єврооптимісти") підготували ... заяву про злочин щодо дій голови суду Солом'янського району міста Києва пані Шереметьєвої, яка вчора за вказівкою Грановського, а фактично за вказівкою Порошенка, саботувала правосуддя і зробила все можливе ..., щоб Насіров міг вільно залишити територію спочатку суду, а потім України", - сказав він.

Людмила Шереметьєва
Людмила Шереметьєва

За словами Лещенка, заяву буде передано керівнику Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику у вівторок.

Нардеп нагадав, що Шереметьєва в неділю самоусунулася і не виконала свої посадові обов'язки - не призначила чергового суддю для розгляду клопотання захисту Насірова про відвід судді Олександра Бобровника, який вів засідання про обрання запобіжного заходу відстороненому голові ДФС.

Як відомо, вночі 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...