В Енергодарі у ДТП загинув керівник відділення "Ощадбанку"

Субота, 1 квітня 2017, 19:08

В Енергодарі Запорізької області в ДТП загинув 39-річний керівник місцевого відділення "Ощадбанку", його дружина госпіталізована у важкому стані.

Інформацію та фото-відеоматеріали про подію розмістили в суботу ряд ЗМІ Енергодару і Запоріжжя. За наявними даними, ДТП сталося в суботу рано вранці в центрі Енергодару. Біля культурно-ділового центру Запорізької атомної станції (ЗАЕС) автомобіль Lanos, за кермом якого перебував чоловік 1978 року народження, врізався у вантажівку.

Водій легкового автомобіля, яким виявився керуючий місцевим відділенням "Ощадбанку" Руслан Яшник, загинув на місці, а пасажирка - його дружина, 1980 року народження, госпіталізована у важкому стані в місцеву лікарню.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в ГУ ДСНС у Запорізькій області, для вилучення постраждалих з Lanos були залучені співробітники 13-й державної пожежно-рятувальної частини Енергодарського підрозділу ДСНС з охорони ЗАЕС, яким довелося розрізати понівечений автомобіль за допомогою гідравлічного спецобладнання.

Поліція поки офіційно не коментує ДТП. Є дані, що автомобіль Lanos їхав з вимкненими фарами.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...