Для боротьби з мафією на Буковину відправили нового прокурора

Вівторок, 18 квітня 2017, 10:24

Генпрокурор Юрій Луценко перевів прокурора Рівненської області Олега Соболя на посаду очільника прокуратури Чернівецької області.

Про це повідомила в Facebook прес-секретар голови ГПУ Лариса Сарган.

За її словами, на Рівненщині Соболя замінив Богдан Подубинський, якого в понеділок представив у Рівному Луценко.

Представляючи нового очільника рівненської обласної прокуратури, генеральний прокурор зазначив, що відбулася "технічна заміна", бо Чернівецька область нині потребує "серйозної боротьби з тамтешньою мафією".

Олег Соболь
Олег Соболь
фото: 4 влада

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. В першу чергу, це пов’язано з контрабандою та вивозом лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть на Одещині чи Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме в Чернівці. Думаю, що всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з точки зору порядності. Впевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда", - наголосив Луценко.

"Новий керівник Рівненської обласної прокуратури вольовий, я знаю як він працює. На Рівненщині нині врегульована ситуація із видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме й надалі в цьому напрямку", - додав голова ГПУ.

 
Юрій Луценко вітає Богдана Подубинського з новою посадою

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування