Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу бойовики порушили "тишу" 35 разів - СЦКК

Середа, 19 квітня 2017, 10:54

Протягом 18 квітня на Донбасі зафіксовано 35 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків ОРДЛО.

Такі спостереження зробила українська сторона Спільного центру координації і контролю, повідомляє у Facebook штаб АТО.

За даними СЦКК, серед іншого терористи по всій лінії розмежування застосовують заборонене озброєння мінометів калібру 120 мм і 82-міліметрові міни.

"Обстріли бойовики здійснювали по позиціям Збройних сил України, а також по ділянкам місцевості поблизу населених пунктів Красногорівка, Катеринівка та Кримське", - розповідають в центрі.

Крім того, СЦКК протягом доби зафіксовав два випадки порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків ОРЛО на ділянці розведення сил №1 "Станиця Луганська".

Про всі випадки порушення Мінських домовленостей з боку терористів українська сторона СЦКК повідомляє керівництво держави і ЗСУ, представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, а також російську сторону Центру координації і контролю.

Також штаб АТО опублікував відео наслідків обстрілів з боку бойовиків в районі Попасної Луганської області.

"На околицях Попасної, що на Луганському напрямку, попри оголошене на Великдень чергове припинення вогню, російсько-окупаційні війська не припинили, а лише посилили обстріли", - йдеться в коментарі до запису.

Як повідомлялося, 17 квітня українська сторона СЦКК звинуватила терористів ОРДЛО в цілеспрямованих діях щодо подальшого загострення конфлікту та небажанні дотримуватися режиму припинення вогню.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування