Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мін'юст готує заборону на величезні премії для НАЗК

Середа, 5 квітня 2017, 17:02

Міністерство юстиції запропонує Раді заборонити керівництву Нацагентства з питань запобігання корупції нараховувати собі премії понад 50% від зарплати.

Про це журналістам повідомив міністр юстиції Павло Петренко, передають "Українські новини".

"Ми поставимо (в законопроекті –ред.) верхню планку, що керівництво НАЗК не має права отримувати премію більше, ніж 50% від оплати. А у них зараз 200, 300, 400%", - сказав він.

Міністр зазначив, що законопроект із змінами до структури і принципів роботи НАЗК буде внесений на затвердження Кабінету Міністрів найближчим часом.

Також Петренко заявив, що виступає проти ініціативи голови НАЗК Наталії Корчак про проведення міжнародного аудиту діяльності агентства до внесення змін до регулюючого діяльність агентства законодавства.

"Це ж смішно. Треба було рік працювати, поки всі не сказали, що ми (члени НАЗК – ред.) погано працюємо, а тепер давайте ще проведемо аудит і ще отримаємо по 200 тис. гривень зарплати", - сказав міністр.

За словами Петренка, законопроект про зміну структури і принципів роботи НАЗК вже практично розробленій і найближчим часом буде внесений на розгляд Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, у липні та вересні 2016 року всі чотири члени НАЗК отримали по 250% премії на додаток до окладу і надбавок.

4 квітня Корчак запропонувала Верховній Раді призначити міжнародний аудит роботи НАЗК і до його проведення не вносити зміни до регулюючих діяльність агентства законодавства.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування