Поліція: вибух на Грушевського - замах на умисне вбивство

Четвер, 24 серпня 2017, 18:21
Поліція: вибух на Грушевського - замах на умисне вбивство

За фактом вибуху на вул. Грушевського у Києві розпочато кримінальне провадження за статтею "Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб". 

Про це 24 серпня повідомили у столичному главку поліції. 

"Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України. Встановлюються особи, причетні до злочину". - зазначили у поліції.

На місці вибуху працюють правоохоронці, які ретельно оглядають територію, встановлюють свідків та очевидців, а також камери відеонагляду, які могли зафіксувати момент вибуху.

Наразі встановлено, що до лікарняних закладів з тілесними ушкодженнями доставили трьох осіб.

Постраждалих госпіталізовано до столичної клінічної лікарні №17, вони перебувають у відділенні політравми, повідомили в ефірі телеканалу "112 Україна. 

Як повідомило Українській правді поінформоване джерело, двоє з постраждалих внаслідок вибуху є родичами Героя України Валерія Чибінєєва -  його дружина та мати дружини. Чоловік, який отримав поранення - офіцер 79 ОМБР на дембелі. Ймовірно, на місці події була підірвана граната РГД.

Інше джерело "Української правди" також підтвердило цю інформацію.

Як відомо, в результаті вибуху на вул.Грушевського у Києві в поліції повідомили про двох постраждалих. Основна версія, яку розглядають правоохоронці  - хуліганство.

Чибінєєв - командир роти снайперів 79-й окремої десантно- штурмової бригади десантних військ ЗСУ, звання Герой України отримав у серпні 2016 року. 

Про командира роти снайперів 79-ї бригади Валерія Чибінєєва читайте у матеріалі УП "Бійці з "промзони" Авдіївки про страхи, честь мундира і життя на волосині". 

 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування