Москаль – Савченко: За "базар" треба відповідати

П'ятниця, 29 вересня 2017, 14:34

Голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль погрожує подати в суд на народного депутата Надію Савченко через звинувачення в контрабанді сигарет із ОРДЛО в країни Євросоюзу.

Про це він повідомляє 29 вересня на своєму офіційному сайті.

"28 серпня нардеп Надія Савченко в прямому ефірі одного з телеканалів голослівно звинуватила мене і Павла Жебрівського (глава Донецької обласної ВЦА) в контрабанді сигарет із ОРДЛО в країни Євросоюзу, – нагадує Москаль. – А потім привселюдно пообіцяла, що протягом місяця надасть докази цієї контрабанди в Генпрокуратуру та СБУ. Місяць минув, жодних доказів немає".

"Мабуть, шановна народна обраниця думає, що можна прийти в студію й верзти в прямому ефірі всяку дурню, яка збреде їй у голову. Але це не так", – зазначає губернатор.

Москаль наголосив, що у випадку, якщо до понеділка Савченко не надасть Генпрокуратурі чи СБУ жодних переконливих доказів на підтвердження своїх обвинувачень, він має намір позиватися:

"Якщо до понеділка в Генпрокуратурі чи СБУ не буде жодних переконливих доказів "контрабанди сигарет із ОРДЛО в Євросоюз" через Жебрівського й Москаля, я звернуся до суду й притягну Савченко до відповідальності за наклеп. Як кажуть на Донбасі, "за базар слід відповідати".

Як повідомлялось, глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сам просив СБУ і НАБУ перевірити звинувачення Савченко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування