Кличко розповів про свої перельоти і зустріч із Фірташем

П'ятниця, 29 вересня 2017, 16:39

Мер Києва Віталій Кличко каже, що займаючись політикою змушений зустрічатися з усіма гравцями на цьому полі: як позитивними так і негативними.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новое время", відповідаючи зокрема на запитання, навіщо літав з Петром Порошенком до Відня на зустріч з мільярдером Дмитром Фірташем кілька років тому.

"Займаючись політикою, я змушений, хочу того чи ні, зустрічатися з усіма гравцями на політичному полі. Я не буду приховувати, що особисто знаю багатьох, скажімо, всіх депутатів Верховної Ради. Тобто всіх ключових гравців - я знайомий як з позитивними, так і негативними. Не секрет, що я з ними зустрічаюся і по сьогоднішній день", – заявляє мер.

При цьому Кличко поспішив запевнити, що кожну зустріч використовує, щоб "відстоювати інтереси міста і України".

Також коментуючи ще один свій переліт в серпні чартерним рейсом з Неаполя до Києва разом зі скандальним забудовник Максимом Микитасем, мер Києва відзначив:

"З цього приводу багато різних спекуляцій. По-перше я в змозі оплачувати всі свої пересування. Я сам придбав квиток, оплатив його офіційно і, щоб уникнути маніпуляцій, все це надав. А крім того, що Микитась будівельник, він ще й народний депутат, політик".

"Чому я погодився? Інакше мене чекало б кілька пересадок за ту ж суму. А так переліт виявився швидшим. Єдиний недолік цього польоту – то, що він, на жаль, виявився благодатним грунтом для спекуляцій", – поскаржився Кличко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News