Стан здоров’я постраждалих від вибухів під Калинівкою покращився

Неділя, 1 жовтня 2017, 12:23
Стан здоров’я постраждалих від вибухів під Калинівкою покращився

У двох людей, які отримали травми внаслідок вибухів боєприпасів поблизу Калинівки Вінницької області, покращується стан здоров’я.

Про це повідомив керівник прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Олександр Кутовий, передає "112 Україна".

"В медичні установи, в результаті вибухів на арсеналі потрапили дві людини.У них були переломи від вибухової хвилі. Інформації про те, що є загроза їх життю, зараз немає, вони йдуть на поправку. Можна сказати, що вдалося уникнути гіршого - людських жертв", - зазначив Кутовий.

Він додав, що на зараз поблизу Калинівки за півдня лунає 1-2 вибухи.

"Ці вибухи не несуть загрози життю людей. Залучено 108 осіб та 41 одиницю техніки", - сказав керівник прес-служби.

Як повідомлялося, у Вінницькій області в районі міста Калинівка на складі боєприпасів станом на 7 ранку 1 жовтня досі тривають поодинокі вибухи, проте осередків горіння немає.

Ввечері 26 вересня сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані у районі міста Калинівка Вінницької області.

Постраждали щонайменше дві особи. Із зони ризику евакуйовано понад 30 тисяч людей, наразі вони поступово повертаються додому.

Слідчі відпрацьовують чотири основні версії детонації боєприпасів на території арсеналу.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що існують свідчення того, що до вибухів на військових складах у районі Калинівки призвів закладений диверсантами детонатор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування