Прокуратура розбирається з побиттям нападника на будинок Берези

Понеділок, 2 жовтня 2017, 13:33

Дніпропетровська прокуратура поки не коментує справу про побиття Артема Білого, якого нардеп Юрій Береза звинуватив у підпалі свого будинку в селі Чумаки.

Про це "Українській правді" повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області.

"Нам тільки у п'ятницю минулого тижня передали справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Це кримінальне провадження за ч1 статті 121", - зазначили у прес-службі.

Тому в прокуратурі зазначили, що поки жодної інформації про розслідування надати не можуть, в тому числі і про те, чи був допитаний Білий.

"Як тільки з'явиться інформація, ми повідомимо", - зазначили у прес-службі.

Справу про напад на будинок Берези розслідує Нацполіція.

Як відомо, 23 вересня поліція повідомила, що близько опівночі зловмисник підпалив одну з кімнат нежитлового будинку у с. Чумаки П’ятихатського районуДніпропетровської області, а трохи згодом - автомобіль "Nissan", припаркований на березі річки Саксагань.

Будинок охороняли двоє чоловіків, які помітили вогонь, швидко локалізували пожежу та викликали поліцію.

У поліції зазначили, що при затриманні чоловік "погрожував бойовою гранатою РГД-5 із запалом, яку під час слідчих дій вилучили поліцейські".

Пізніше повідомлялося, що у чоловіка, якого затримали за спробу підпалити будинок, який на 100% належить дружині Берези, лікарі виявили внутрішньочерепну травму.

Деякі ЗМІ вказують, що чоловіка міг побити сам нардеп, однак той цю інформацію заперечує.

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News