Веселова: Березюк пропонував мені вийти з фракції

Вівторок, 3 жовтня 2017, 12:11

Народний депутат з фракції "Самопоміч" Наталія Веселова стверджує, що лідер цієї парламентської сили Олег Березюк пропонував їй покинути "Самопоміч".

Про це вона заявила "Українській правді" 3 жовтня, коментуючи заяву Березюка щодо можливого її виключення з фракції.

"Фракція сама має визначитися, чи хоче бачити мене у своєму складі, чи вона готова миритися з моїми заявами по Донбасу, по блокаді. Про це все я заявляла ще в 2015 році, нічого нового я не говорю. До будь-якого рішення фракції я буду ставитися з повагою", - зазначила Веселова.

Водночас вона підкреслила, що на минулому пленарному тижні Березюк пропонував їй покинути фракцію через різні позиції щодо Донбасу.

"Березюк пропонував мені самій вийти з фракції, він говорив, що це було б логічно. Але це означає позбавитися мандату", - сказала нардеп.

"Якби це було на самому початку шляху, може, я б так і зробила, але через три роки розпочато вже дуже багато роботи, яку потрібно просто довести до кінця. Я вже просто не маю морального права складати мандат. Це і пенсійна реформа, і захист прав внутрішньо-переміщених осіб, учасників АТО, захист прав інвесторів", - пояснила Веселова.

Крім того вона додала, що це не перше прохання її колег покинути "Самопоміч".

"Насправді у нас вже була раніше розмова щодо блокади, я пояснювала, чому я проти цього, наводила аргументи. Мені тоді Єгор Соболєв пропонував скласти мандат, якщо я не погоджуюся з рішенням фракції", - зазначила вона.

Як відомо, увечері 2 жовтня лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що 3 жовтня Веселову можуть виключити з фракції "Самопоміч" через запропонований нею законопроект про припинення транспортної та економічної блокади ОРДЛО.  

Роман Кравець, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News