Літак рейсом з Росії до Туреччини екстрено сів в Одесі

Вівторок, 31 жовтня 2017, 17:27

Літак Airbus A320 турецьких авіаліній, що виконував рейс із російського аеропорту "Домодєдово" в Туреччину, 31 жовтня ввечері здійснив екстрену посадку в міжнародному аеропорту "Одеса".

Про це повідомляє у вівторок у Facebook радник начальника ГУ Нацполіції України в Одеській області Руслан Форостяк.

"На міжнародному авіарейсі турецької авіакомпанії, що прямував з Домодедово (Москва) до Туреччини виникла нештатна ситуація, один з пасажирів поскаржився на стан здоров'я, а саме на розлад у шлунку, та довгий час перебував у приміщені туалету", – розповів він.

"Екіпаж з огляду на підозрілі дії пасажира, провів детальний огляд туалетної кабіни та виявив у приміщенні сховану підозрілу сумку, знахідка змусила екіпаж вдатись до рішення здійснити екстрену посадку на найближчому аеродромі, ним виявився міжнародний аеропорт в Одесі", – зазначає Форостяк

За його словами, в аеропорту, до літака А320, що здійснив вдалу посадку, вирушив кінологічний підрозділ Державної прикордонної служби України для огляду підозрілого предмета.

"Через деякий час уже буде зрозуміло, були підстави для тривоги чи ні. Але в будь-якому випадку, зазначу пильність та рішучість турецького екіпажу, молодці", – пише Форостяк.

омери рейсу не вказую з зрозумілих причин, щоб не турбувати родичів чи запобігти можливим негативним наслідкам для компанії перевізника", – додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування