Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українець, що працював у РФ: до кордону стягували військову техніку

Середа, 22 листопада 2017, 08:53

У Луганській області за незаконний перетин кордону затримали українця, який розповів, що працював у Росії і постійно бачив, як до межі з Україною їде велика кількість броньованої техніки.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Чоловіка 1984 року народження затримали кілька днів тому. Він розповів, що понад 3 роки працював в Воронезькій області в РФ, оскільки у нього незаконно забрали паспорт.   

"Через населений пункт Кантемирівка, Воронезької області 2-3 рази на місяць слідували військові ешелони на 20-30 одиниць військової техніки. Російські військові розповідали, що слідують у Ростовську область для проведення військових навчань поблизу кордону з Україною. Але з власних спостережень можу сказати, що у зворотній бік поверталось набагато менше військової техніки", - розповів затриманий.

Він також повідомив, що в Росії займався перепродажем пального, яке він, за сприянням генерала МВС РФ у відставці, отримував у російських військових.

Дизпаливо зливали з бронетехніки, що їхала у бік українсько-російського кордону.

Чоловік пояснив, що вирішив повернутися в Україну через зневажливе ставлення та погрози в РФ. А кордон перетинав позв пунктом пропуску, бо не мав паспорта.

"На цей момент тривають заходи щодо встановлення особи правопорушника, його подальшу долю вирішуватиме суд", - підсумували у Держприкордонслужбі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...