Суд залишив Єфремова під вартою

Четвер, 23 листопада 2017, 23:20

Старобільський райсуд Луганської області відмовив захисту екс-депутата від Партії Регіонів Олександра Єфремова в скасуванні запобіжного заходу у вигляді тримання його під вартою.

Про це повідомляє прес-служби Генпрокуратури.

"В ході судового засідання допитано одного свідка обвинувачення та розглянуто клопотання сторони захисту про скасування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За результатами розгляду суд залишив Олександра Єфремова під вартою. Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває", – йдеться у заяві.

Наступне засідання відбудеться 28 листопада, під час якого запланований допит двох свідків обвинувачення.

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Також його звинувачують у зумисних діях з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, вчинені представником влади за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Екс-"регіонала" звинувачують у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...