Суперником Путіна на виборах планують зробити бізнесмена і ліберала – ЗМІ

П'ятниця, 24 листопада 2017, 08:28

В адміністрації президента обговорюється питання про висунення суперником Володимира Путіна на президентських виборах представника бізнесу і ліберального кандидата.

Про це пишуть "Ведомости" з посиланням на два джерела, близьких до Кремля.

За словами людини, близької до адміністрації президента, в якості суперника Путіна може розглядатися висунення екс-міністра фінансів Олексія Кудріна.

Однак інші джерела видання цього не підтверджують. 

Також, очікується, що свого кандидата висуне Партія зростання, яка захищає інтереси бізнесу.

"Ми будемо обговорювати різні варіанти, і все це вирішиться в найближчі дні", - повідомив голова Партії зростання бізнес-омбудсмен Борис Титов.

На думку соціологів, у населення немає потреби в ліберальному кандидаті, але просунуті групи громадян можуть підтримати кандидата від бізнесу.

На думку політологів, кандидат від бізнесу потрібен Кремлю для розширення порядку денного кампанії і пожвавлення переліку учасників, а кандидат-ліберал – для репутації виборів: і внутрішньої, і зовнішньої.

Як відомо, про намір брати участь у виборах президента вже оголосили голова ЦК КПРФ Геннадій Зюганов, співзасновник партії "Яблуко" Григорій Явлінський, журналістка Ксенія Собчак та ще дві телеведучі – Анфіса Чехова та Катя Гордон – і порнозірка Олена Бєркова.

У листопаді ЗМІ повідомили, що Путін "визначився, що буде брати участь" у виборах президента РФ.

Вибори президента Росії пройдуть 18 березня 2018 року. Верхня палата парламенту має призначити кампанію в період з 7 по 17 грудня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...