Поліція не виявила вибухівку під час масового "мінування" в Україні

П'ятниця, 24 листопада 2017, 21:06
Поліція не виявила вибухівку під час масового мінування в Україні

Поліція закінчила перевіряти анонімні повідомлення про замінування в аеропортах Києва, Одеси, Вінниці, Дніпра та Івано-Франківська та повідомила, що жодне з них не підтвердилося, їхню роботу відновили.

Про це повідомила Національна поліція.

Крім того, не підтвердилась інформація про замінування у двох торгових центрах Вінниці.

"Загалом, було евакуйовано більше 30 тисяч громадян. З них, у торгових центрах Львова – 30 тисяч, Вінниці – 2 тисячі, по аеропортах – близько 300 осіб", - йдеться у повідомленні.

Пізніше у поліції повідомили, що також завершили перевірки станції столичного метрополітену та торгового центру у Львові. За їх результатами жодних підозрілих предметів та речовин виявлено не було. Наразі об'єкти працюють у звичайному режимі.

Інформацію про усі факти поліцейські зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу.

Як повідомлялось, у п’ятницю надійшли повідомлення про мінування всіх станцій Київського метрополітену, аеропортів "Київ", "Бориспіль", "Одеса", "Вінниця", "Дніпро" та "Івано-Франківськ", а також ДП "Антонов".

Згодом стало відомо, що в аеропортах "Київ", "Дніпро" та "Одеса" вибухівки не знайшли.

Пізніше до поліції надійшли повідомлення про мінування одного ТРЦ у Вінниці та двох у Львові.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування