Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 18 грудня 2017, 20:03

Сутички під Жовтневим, апеляція для Саакашвілі, бензин дорожчає, черга за біометричними паспортами - новини, які обговорювали 18 грудня.

Про сутички під Жовтневим. У результаті сутичок під Жовтневим палацом у неділю, 17 грудня, постраждали 60 нацгвардійців, 15 з них – госпіталізовані.

Міхеіл Саакашвілі заявив, що "Рух нових сил" повністю відмежовується від штурму Жовтневого палацу та закликав покарати провокаторів.

Політичний соратник Саакашвілі, нардеп Юрій Дерев'янко продемонстрував головам фракцій та керівництву Верховної Ради запис на смартфоні, де екс-президент Грузії закликає натовп не штурмувати Жовтневий палац у центрі Києва.

Тим часом Апеляційний суд Києва призначив дату розгляду скарги Генпрокуратури на відмову арештовувати Міхеіла Саакашвілі. Засідання призначено на 22 грудня.

Про АТО. За даними розвідки, 19 грудня бойовики ОРДЛО можуть вдатися до агресивних наступальних дій по всій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції.

Про "Індустріальний союз Донбасу". Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" заявляє про втрату контролю над ПАТ "Алчевський металургійний комбінат", ПАТ "Алчевський коксохімічний завод" і ПАТ "Екоенергія".

Про бензин. Ціна бензину марки А-95 вперше перевищила позначку 30 гривень за літр.

Про "Документ". Видача біометричних паспортів залежать від поліграфічного комбінату "Україна", де в черзі на друк стоїть понад 600 тисяч заявок на документи.

Про СЦКК. Російські представники Спільного центру контролю і координації припинення вогню і стабілізації на лінії зіткнення сторін на Донбасі покинуть Україну 19 грудня через "напружену морально-психологічну обстановку".

Про Путіна. "Я давно слідкую за виступами російського президента, і недавно слухав його прес-конференцію. Він, здається, починає діяти так, щоб створити більш широке поле для можливої глибшої і масштабнішої атаки на Україну", - сказав Кравчук, коментуючи відкликання російських офіцерів зі Спільного центру з контролю та координації на Донбасі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування