Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меркель і Путін обговорили відновлення роботи СЦКК

Четвер, 21 грудня 2017, 21:54

Канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Росії Володимир Путін погодилися продовжити обговорювати питання, які необхідні для відновлення повноцінної роботи СЦКК на Донбасі.

Про це вони говорили в телефонній розмові, передає "РИА Новости".

"Лідери Росії і Німеччини погодилися продовжити обговорення відкритих питань, вирішення яких необхідне для відновлення повноцінної роботи СЦКК. Домовлено, що помічники лідерів двох країн додатково опрацюють умови, які зробили б можливим повернення російських офіцерів до складу цієї структури", - йдеться в повідомленні.

Крім того, політики висловилися за якнайшвидший обмін полоненими та підтримали оголошене контактною групою Різдвяне перемир'я.

Як відомо, 7 грудня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що російських офіцерів у СЦКК на Донбасі поставили у "нестерпні умови".

14 грудня спостерігачам місії ОБСЄ передали лист від Міноборони РФ з повідомленням про те, що Росія збирається відкликати з території України офіцерів своїх Збройних сил з СЦКК.

19 грудня російські офіцери зі складу СЦКК повернулися до Росії. В той же день у зоні проведення антитерористичної операції загинули 2 українських військових, 6 отримали поранення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування