В "1+1" про арешт активів Коломойського: Працюємо у звичному режимі

П'ятниця, 22 грудня 2017, 12:04

У медіа-групі "1+1 media" заявили, що арешт активів олігарха Ігоря Коломойського, який є бенефіціарним власником телеканалу, ніяк не вплине на роботу компанії.

Про це повідомили у прес-службі медіахолдингу.

"У зв'язку із запитами, які надходять до нас стосовно того, яким чином вплине ситуація з тимчасовим арештом активів Ігоря Коломойського на діяльність "1+1 media", вважаємо за необхідне прокоментувати: жодним чином не вплине", - сказано у повідомленні.

"Медіа-група продовжує свою операційну діяльність у звичному режимі, ми готуємось до нового сезону та жодних змін у статусі не передбачається", - додали в прес-службі.

Також там зазначають, що розпорядженні компанії є документи адвокатської компанії Fieldfisher, яка представляє інтереси Коломойського у Високому Суді Лондона, в яких в тому числі зазначено наступне:

"Компанії, що прямо чи опосередковано належать пану Коломойському, чи які мають для нього корпоративний інтерес, котрі здійснюють виробничу і/та сервісну і/та торгівельну або іншу операційну діяльність, мають право продовжувати свою звичну господарську діяльність, проводити операції та повною мірою розпоряджатися грошовими коштами та активами, якщо ці дії здійснюються у ході звичної та належної господарської діяльності".

У прес-службі додали, що всі інші "роздуми та коментарі" щодо "1+1 media" у цьому зв’язку в подальшому вважають недоречними та такими, що не відповідають дійсності.

Як відомо, Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать.

Раніше повідомлялося, що частка бізнесмена Ігоря Коломойського у "Телерадіокомпанії "Студія 1+1" станом на 31 грудня 2016 року склала 57,534%, що на 4,691% більше, ніж станом на 31 грудня 2015 року.

Як повідомлялося, 28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури провести огляд будівлі в Києві на вулиці Кирилівська, 23, де розташовано холдинг "1+1 Media" у справі про розкрадання коштів у Приватбанку ,який належав Коломойському.

Національний банк заявляв, що не вимагав від орендодавця виселити телерадіокомпанію "Студія 1+1" із приміщення в Києві.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування