Кореспонденту російської телекомпанії відмовили у в'їзді в Україну

Четвер, 11 січня 2018, 13:40

Кореспонденту російського пропагандистського медіахолдингу ВГТРК Олегу Пакшину відмовили у в'їзді в Україну.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Пакшин каже, що його не пустили в Україну, куди він прилетів зі Стамбула з туристичними цілями, і вже майже добу він знаходиться в аеропорту "Бориспіль".



"Уже майже добу я знаходжуся в аеропорту Бориспіль ... Вчора ввечері я прилетів сюди зі Стамбула, але на прикордонному контролі мені заборонили в'їжджати в країну", - розповів Пакшин по телефону в ефірі телеканалу "Россия-24", повідомляє РИА "Новости".

За словами кореспондента, після співбесіди йому видали рішення про недопуск до країни, в якості причини вказавши, що він не може "підтвердити мету запланованого перебування на території України".

"Але насправді мета найпростіша – туристична, я приїхав сюди лише на одну добу, і у мене на руках були зворотні квитки, які, до речі, згоріли, тому що скористатися ними без паспорта я не можу, до того ж вони з іншого аеропорту", – додав Пакшин.

Він також заявив, що коли співробітники прикордонного контролю дізналися його місце роботи, було "дуже багато питань".

Саме з цим Пакшин і пов'язує основну мету його недопуску в країну.

У Державній прикордонній службі підтвердили "Українській правді" інформацію про відмову Пакшину, зазначивши, що вказана особа не змогла підтвердити мету в'їзду в Україну та буде видворена найімовірніше 11 січня.

Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування