За 3,5 місяці ООС на Донбасі затримали півтисячі бойовиків – Наєв

Четвер, 16 серпня 2018, 14:35

Із початку операції об'єднаних сил на Донбасі в зоні проведення операції було затримано 449 осіб, причетних до незаконних збройних формувань.

Про це командувач об'єднаних сил Сергій Наєв сказав на прес-конференції в Сєвєродонецьку в Луганській області в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Структурні підрозділи об'єднаних сил, включаючи правоохоронні і розвідувальні можливості, провели значну роботу зі встановлення осіб, які беруть участь у бойових діях на стороні російських окупаційних військ", – заявив він.

"Частину з них уже затримали на території України і притягли до відповідальності, ще частину – остаточно знешкодили", – уточнив Наєв.

Він додав, що з 30 квітня кількість блокпостів на територіях Донецької та Луганської областей було зменшено зі 147 до 43, і 6 із них – мобільні.

Крім того, за цей період було перевірено на наявність вибухонебезпечних предметів 1,5 тисячі га місцевості, близько 30 км доріг і майже 15 га акваторії моря.

"За неповні три місяці підрозділи об'єднаних сил виявили і знищили понад 64 тисяч вибухонебезпечних предметів", – повідомив Наєв.

Він нагадав, що головна мета ООС – створення безпечних умов для відродження Донбасу, поновлення верховенства права та повного припинення бойових дій.

"У досить стислі терміни ми змогли дати людям упевненість у тому, що досягнення миру на Донбасі цілком реальне, і ця реальність настане дуже скоро", – вважає Наєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...