Нова партія Мураєва починає "активну діяльність"

Четвер, 27 вересня 2018, 15:46
Нова партія Мураєва починає активну діяльність

Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв створив партію "Наші", й тепер вона скликає у свої лави однодумців.

Перший з'їзд делегатів політичної партії "Наші" провели 25 вересня.

Одноголосним рішенням головою організації став Євгеній Мураєв, який нещодавно вийшов із партії "За життя" Вадима Рабіновича.

27 вересня на сторінці партії "Наші" у Facebook повідомили: "Ми розпочинаємо активну діяльність".

"Чекаємо в своїх рядах усіх однодумців, які готові разом із нами відстоювати інтереси українців. Наш час настав!", – йдеться у повідомленні.

"Якщо ви поділяєте наші цінності – приєднуйтесь", – заявляє партія і дає номери мобільних телефонів, за якими можна долучитися до неї.

Раніше в партії заявляли, що чекають на тих, хто готовий разом "відстоювати інтереси та процвітання України" і робити країну справді "незалежною від зовнішнього управління та від корозії олігархічних кланів".

"Виметемо сміття та будемо жити осмислено та достойно", – заявляла прес-служба.

Зазначимо, що Мураєв веде свою сторінку російською мовою, а сторінку партії "Наші" ведуть українською.

8 червня цього року Генеральна прокуратура відкрила провадження щодо Євгенія Мураєва за статтями "державна зрада" та "завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину" ( ч. 1 ст. 111 й ч. 2 ст. 383).

Підставою стало те, що Мураєв в інтерв’ю погодився з твердженням російською пропаганди про те, що кримський режисер Олег Сенцов, ув’язнений у Росії, міг готувати теракти.

Мураєв пояснював, що не висловлював особисте ставлення до Сенцова, а говорив про те, щоб не створювати "чергового кумира" на кшталт Надії Савченко.

Раніше Мураєв називав бойові дії на сході "громадським конфліктом" і заявляв, що війна вигідна українській владі, як і анексія Криму Росією.

Також він виступав проти декомунізації.

Мураєв мав вплив на канал NewsOne. Але його батько Володимир Мураєв як власник 100% статутного фонду компанії передав одіозному Андрію Портнову телеканал в управління на 3 роки, починаючи з 3 вересня.

Портнов у минулому був заступником голови Адміністрації президента Віктора Януковича.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування