Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мураєв передав права на NewsOne нардепу від Опоблоку

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 13:52
Мураєв передав права на NewsOne нардепу від Опоблоку

Батько нардепа Євгенія Мураєва Володимир передав корпоративні права на телеканал NewsOne нардепу від Опозиційного блоку Тарасу Козаку.

Про це сам Євгеній Мураєв повідомив у Facebook.

"Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому і колективу успіху і зростання", - написав він.

Водночас Мураєв не вказав, на яких умовах передані права.

Козак тривалий час працював на різних посадах у Державній митній службі, був там заступником голови, очолював Західну регіональну митницю.

Зараз він є народним депутатом від Опозиційного блоку. У парламенті його знають як найближчого соратника Віктора Медведчука.

29 серпня екс-заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал "NewsOne".

Із 3 вересня він, судячи зі слів депутата Євгенія Мураєва, регулює інформаційну політику каналу. 

Служба безпеки України заявила, що буде відслідковувати контент українських телеканалів, управління якими взяв на себе Андрій Портнов, у тому числі NewsOne. 

В кінці вересня петиція про "припинення антиукраїнської діяльності" телеканалів "112 Україна" і "NewsOne" на сайті Верховної Ради набрала понад 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду.

4 жовтня ВР рекомендувала Раді нацбезпеки і оборони застосувати санкції до власників телеканалів "112 Україна" і NewsOne.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування